Black Friday

Black Friday & Week 2022 | Grill, grillar och grilltillbehör!

Black Friday 2022 under Black Week är den största REA-dagen på året, både online och i fysiska butiker. Och det härgäller så klart även priser på grillar och grilltillbehör. Du kan spara tusenlappar.

Som konsument får man många olika rabatter och erbjudanden som är speciella just den här dagen eller under Black Week. Klicka här för att gå direkt till de senaste reapriserna hos Bagaren & Kocken.

Black Friday och Black Week hos Weber

Se aktuella erbjudanden från Webers webbshop här!

Fredag 25 november 2022

Black Friday infaller alltid dagen efter thanksgiving, som är fjärde torsdagen i november. Fredag 25 november är datumet för 2022 års shoppingdag.

Ofta bra Black Friday-priser på grillar

Historiskt sett är det framförallt hemelektronik och vitvaror som dominerat utbudet både på fredagen och under Black Week.

Av de mest populära kategorier på Prisjakt under 2020 var 13 av topp 15 teknikrelaterade. Bland dessa hittar vi bland annat hörlurar, mobiltelefoner, TV, datorskärmar och robotdammsugare.

Även grillar och grilltillbehör brukar brukar vara ordentligt nedsatta i pris. Särskilt bra brukar erbjudanden vara online på till exempel olika köksknivar.

Gör din beställning och köp grill online

Onlinehandeln har bra möjlighet till kampanjpriser helt enkelt eftersom e-handlare kan ha större lager och ta in fler produkter jämför med vad som får plats i en fysisk butik. Det här gör att e-handlare ofta behöver ha REA på grillar och sälja ut dem billigt för att man köpt på sig för stort lager.

Inför den kommande grillsäsongen vill handlarna helt enkelt fylla på med nytt utbud.

Att ”Svarta fredagen” dessutom kommer i november, då det oftast inte är grillsäsong, gör att man kan få extra bra pris på en bra grill.

Missa inte tillbehören

I takt med att grillning blivit mer uppkopplat har det kommit mer och mer elektronik till grillarna. För den som vill, vill säga. Den som vill grilla ”manuellt”, utan till exempel en digital grilltermometer, kan förstås göra det.

Tips på grilltillbehör (länkarna går till guiderna här på Grillfakta):

Ett tips från oss på Grillfakta är att ta en extra titt under grilltillbehör under Black Week för att se vad du kan fynda.

Man behöver ju faktiskt inte köpa en ny kolgrill varje säsong, eller kan man…

Vad är Black Week?

Black Week är en hel kampanjvecka där butiker och e-handlare har speciella erbjudanden och utförsäljningar. Veckan är en ”förlängning” av Black Friday, som infaller på fredagen under Black Week.

2022 är Black Week mellan måndag 21 november till söndag 27 november.

Datum för Black Friday

  • 2022 = Fredag 25 november
  • 2023 = Fredag 24 november
  • 2024 = Fredag 29 november
  • 2025 = Fredag 28 november

Vad är Cyber Monday?

Cyber Monday är en REA-dag som infaller på måndagen efter Black Friday. Trenden med ytterligare en kampanjdag kom i början av 2000-talet som en kick-start för julhandeln.

Under den här dagen går det ofta bra att fynda en smoker, gasolgrill – eller varför inte en pizzasten?

Tips inför Black Friday

Statistik från Prisjakt visar att 45 procent av alla klickade produkter på sajten 2019 kostade mindre under Black Friday jämfört med 14 dagar före. Dock ska sägas att prissänkningen generellt sett bara är i genomsnitt 2-6 procent, enligt Prisjakt.

Var får jag bra erbjudanden på Weber-grillar?

Weber har nästan alltid någon typ av rabatter i sin webbshop på Weber.com. Förutom vanlig REA har de extra bra priser under Black Week och på Black Friday.

Trivia: Black Friday började 1975

Visste du att ”Svarta fredagen” som begrepp och företeelse har rötterna i Philadelphia? Redan 1975 har man kunnat tracka historiken för det som idag är USA:s största dag för handel online och i butik.

Varukorg
Grillrea