Grillar 2024 | Vilken sorts grill ska man välja?

Att välja mellan olika sorters grillar är inte så lätt. De flesta modeller passar till trädgården eller uteplatsen, medan andra är mer fördelaktiga till balkongen eller husbilen.

Det finns många olika sorters grillar att välja mellan, och dessutom en hel del olika modeller inom respektive kategori.

Läs våra enkla grillguider

I takt med att allt fler intresserar sig för grillning så skapas det en hel del ”hemmaexperter”.

Det här var något jag bakom Grillfakta ville ta tag i och därför skapade jag ett antal gedigna guider.

Köpguider med plus och minus för olika typer av grill:

Välj någon av guiderna för att fördjupa dig inom utrustning för grillning. Du kan också läsa mer om olika varumärke, som till exempel Weber, Landmann eller Broil King.

Är du nyfiken på en kamadogrill har vi även artiklar om det.

Fler guider från oss på Grillfakta

Här hittar du mer lästips från oss bakom sajten, till exempel tips inför Black Friday eller grillshoppen, som jämför pris på grillar från olika e-handlare.

Tillbehör för grillning

Har du redan hittat rätt grill vill vi tipsa om artiklarna om olika grillprylar, till exempel den här om att grilla med pizzasten eller den här som handlar om för- och nackdelar med grillnät.

Mat att lägga på grillen

Vill du ha inspiration till vad du kan bjuda på till nästa trädgårdsparty så kan du ta en titt på våra artiklar om mat och råvaror att grilla, till exempel grilla halloumi eller grilla vildsvin (inklusive vildsvinsburgare).

Rulla till toppen
Grillrea