Om och kontakt

Vi på Grillfakta har ambitionen att svara konkret, enkelt, men också fördjupat på alla frågor som har med grillning att göra.

Som Wikipedia, fast 100% grill. Varmt välkommen!

Skicka in din grillfråga

Alla artiklar vi har publicerar här på Grillfakta kommer från det stora intresset för grillning. Svenskarna grillar som aldrig förr!

Har du någon specifik fråga som du vill ställa till oss eller till de grillexperter vi samarbetar med så kan du skicka in din fråga här via kontaktformuläret.

Kontakta oss

    Samarbeten och annonsering

    Vi är restriktiva när det kommer till samarbeten, men har du ett förslag är du välkommen att höra av dig till oss via e-post: info@grillfakta.se 

    Lättlästa artiklar och guider

    Grilla oxfile

    Undrar du något om grillning?

    Frågorna vi besvarar i artiklar och guider kommer dels från våra egna erfarenheter, men också från er läsare.

    Vi tar hjälp av experter

    Skulle det vara så att vi inte kan svara på någon av era kluriga läsarfrågor så sträcker vi ut en hand i vårt stora nätverk.

    Tillsammans med grillmästare, mästerkockar och personal från Weber, Landmann och alla de andra stora varumärkena tar vi reda på svaren.

    Och vi strävar alltid efter att svara på ett så enkelt och konkret sätt som möjligt. Inget lull-lull, bara grill!

    Läs mer om grillmärket Weber eller bläddra bland olika produkter i grillshoppen.

    Grilla lax

    Allt om grillning

    Hur grillar man halloumi bäst? Ska man ha kol eller briketter? Kan man fynda grillar på Black Friday?

    Ger en gasolgrill samma grillkänsla som en kolgrill? En hamburgerpress, är det något att ha?

    Hur gör jag en fuskigt bra BBQ-sås på bara tre ingredienser? Hur väljer man vin till grillade grönsaker?

    Och det här med Weber Smart Grilling, hur fungerar det egentligen?

    Det här – och mycket, mycket mer – reder vi ut här på Grillfakta.

    Grillrea