Outdoorchef Lugano 570 G Eva Gasolgrill

26 999 kr

Den mångsidiga och kraftfulla Outdoorchef Lugano 570 G Eva är en gasolgrill som är perfekt för vilken grillning som helst.

Tack vare den stora grillytan kan du enkelt laga mat för upp till 6-8 personer, och de innovativa funktionerna gör tillagningen till ett rent nöje.

Läs mer och beställ grillen till bästa pris här hos Bagaren & Kocken »

Till produkt »

Artikelnr: 4707600197821192 Kategori: Etikett:

Outdoorchef Lugano 570 G Eva är gasolgrill utrustad med en extra kokplatta och Steakhouse Burner, så du kan tillaga flera olika rätter samtidigt.

Gourmet Burner Technology ser till exempel till att grillen kan hålla en konstant temperatur mellan 80-360° C, så att du kan både tillaga råvaror vid låg temperatur för ett mört resultat, samt grilla med högre temperaturer för en perfekt stekyta.

Grillens säkerhet är hög tack, vare det nya Gas Safety System och Safety Light System.

Den här grillen från Outdoorchef kommer inte att göra dig besviken!

Läs mer och beställ grillen till bästa pris här hos Bagaren & Kocken »

Den här texten är skriven av mig, Magnus. För några år sedan grundade jag bloggen Grillfakta. Tanken var att sajten skulle bli en av Sveriges största grillbloggar, vilket jag nu faktiskt törs säga har lyckats! Om mitt eget intresse för grillning? Jodå, hamburgare och halloumi är säkra kort när jag får tända grillen. Och även om grillning är en sommarsport så drar jag mig inte för att ibland grilla korv i kaminen på vintern. Hoppas du gillar min blogg! Besök gärna startsidan för att se de senaste inläggen, eller navigera i menyn till något som du tycker verkar intressant :).

Rulla till toppen
Grillrea